Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 502
Preşedintele stiri: 3997

PPCD a lansat „Planul lui Roșca”

3 oct. 2014,, 17:30   Politică
5224 4
Foto: noi.md
Conducerea Partidului Popular Creștin Democrat a depus astăzi actele la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrarea la alegerile parlamentare. Echipa partidului a pregătit și un program în acest sens, intitulat „Planul lui Roșca”, care are drept obiectiv depășirea crizei interne, informează NOI.md.

Documentul se axează pe promovarea credinţei ortodoxe, a unității naționale și lansează ideea de patriotism economic. Totodată, un alt obiectiv enunțat în „Planul lui Roșca” se referă la instituirea statutului de neutralitate permanentă a țării. Numărul 1 în lista electorală a PPCD, Iurie Roșca, a declarat că mizează pe un rezultat bun la alegeri și pe înlăturarea actualei guvernări de la putere.

„Viitoarea guvernare nu trebuie să aibă nicio componentă a actualei guvernări. De aici și celelalte acțiuni – lichidarea consecințelor uzurpării puterii de stat, patriotismului economic, asta înseamnă restabilirea controlului autorităților prin scoaterea țării din criză, reconfirmarea și afirmarea pe plan extern a statutului de neutralitate, descentralizarea puterii de stat”, a declarat Iurie Roșca.

Politicianul a dezvăluit și numele primilor 10 candidați pe lista electorală a PPCD. Printre aceștia se regăsesc Victor Ciobanu, Dinu Țurcanu, Ghenadie Vaculovschi, Igor Ciuru, Radu Bușilă, Marcela Dudnic, Alexei Capbătut, Igor Țurcanu, Daniel Dohot, Dragoș Grosu.

Precizăm că 15 partide politice au depus astăzi dosarele la Comisia Electorală Centrală. Printre acestea se numără PCRM, PLDM, PD, PLR, Mișcarea Populară Antimafie, PL, Partidul Popular și altele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?