X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Cetăţenii Republicii Moldova pot călători în Israel fără vize

22 sep. 2014,, 10:15   Societate
7660 1
Foto: wherejesuswalked.org
Prim-ministrul Iurie Leancă a avut duminică, 21 septembrie, o convorbire telefonică cu Ministrul Afacerilor Externe al Statului Israel, Avigdor Lieberman. Şeful diplomaţiei israeliene a declarat că din 22 septembrie, cetăţenii Republicii Moldova vor putea călători în Israel fără vize, au comunicat pentru NOI.md surse din cadrul serviciului de presă al Guvernului. Decizia respectivă a fost luată de către guvernul acestei ţări.

Iurie Leancă a salutat decizia, remarcînd că aceasta va contribui la aprofundarea continuă a relaţiilor bilaterale, în primul rînd, a celor interpersonale. Avigdor Lieberman a exprimat cointeresarea autorităţilor israeliene pentru susţinerea ţării noaste.

Pînă în prezent, Republica Moldova şi Israelul au semnat 24 de acorduri bilaterale, inclusiv Acordul privind angajarea în cîmpul muncii a 1000 de cetăţeni ai Republicii Moldova. Sînt în curs de discuţie altele opt acorduri moldo-israeliene. Avigdor Lieberman a efectuat o vizită oficială în Republica Moldova în urmă cu trei ani.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?