X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Qatar Airways va lansa cursa aeriană Chişinău-Doha

11 sep. 2014,, 10:49   Societate
4236 0
Foto: celmag.com
Compania aeriană Qatar Airways ar putea lansa de curînd o cursă aeriană pe ruta Chișinău-Doha. Anunţul a fost făcut de ambasadorul Qatarului în Republica Moldova, Mohammed Bin Ali Mohammed Al-Maliki, în timpul unei întîlniri la Chișinău cu directorul general al Agenției Turismului din Republica Moldova, Nicolae Platon, și adjunctul său Stanislav Rusu, informează NOI.md.

Diplomatul din Qatar a menţionat că lansarea cursei Chișinău-Doha va crește fluxul de turiști între Republica Moldova și Qatar. La întrevedere s-a discutat, de asemenea, posibilitatea investiţiilor businessmenilor din Qatar în infrastructura turismului din Republica Moldova.

Mohammed Bin Ali Mohammed Al-Maliki a menţionat că Moldova este o ţară cu climă și natură frumoasă și ar putea prezenta interes pentru cetățenii din Statul Qatar, care au posibilități financiare destul de bune, acum însă impedimentul principal pentru călătoriile în ţara noastră rămîne a fi obținerea vizei moldoveneşti.

Nicolae Platon a reamintit despre semnarea Memorandumului de înțelegere privind cooperarea în domeniul turismului între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Statului Qatar din data de 10 decembrie 2012. Potrivit lui, pentru studierea potențialului turistic al ambelor state, ar fi binevenită organizarea unor tururi informative pentru operatorii de turism din Statul Qatar în Republica Moldova și, respectiv, pentru operatorii turistici din Republica Moldova în Statul Qatar. Nicolae Platon a precizat că în prezent autorităţile Moldovei au oferit posibilitatea turiştilor străini de a obţine vize electronice.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?