X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Suspendarea traficului rutier pe strada Liviu Deleanu

29 aug. 2014,, 17:45   Societate
3489 0
Foto: noi.md
Primăria municipiului Chişinău informează despre suspendarea traficului rutier pe strada Liviu Deleanu, tronsonul cuprins între străzile Alba Iulia şi Nicolae Costin, în perioada 1-30 septembrie 2014, în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie capitală a reţelelor termice, informează NOI.md cu referire la un comunicat al Primăriei. În perioada indicată circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

Ruta de autobuz nr. 3 va circula pe următorul itinerar:

Tur – de pe str. Alba-Iulia pe şoseaua Balcani, str. Liviu Deleanu şi în continuare pe traseul stabilit;

Retur – de pe str. Liviu Deleanu pe str. Nicolae H. Costin, str. Onisifor Ghibu, str. Alba Iulia şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 193 va circula pe următorul itinerar:

Tur – de pe str. Alba-Iulia pe str. Onisifor Ghibu, str. Nicolae Costin, str. Liviu Deleanu, şos. Balcani şi în continuare pe traseul stabilit;

Retur – de pe şos. Balcani, str. Liviu Deleanu, str. Nicolae H. Costin, str. Onisifor Ghibu, str. Alba-Iulia şi în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează zona sînt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?