X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Panică pe un aeroport rusesc. S-au primit amenințări cu bombă

13 aug. 2014,, 14:25   Externe
2939 0
Foto: puterea.ro
Panică pe un aeroport din Rusia, după ce un mesaj în care se comunica că a fost plasată o bombă în clădirea aeroportului de la Krasnoiarsk.

Zborurile dinspre Moscova către Aeroportul Iemelianovo de la Krasnoiarsk au fost redirecţionate către sudul Rusiei, a declarat o purtătoare de cuvînt a aeroportului, relatează agenţia rusească RIA Novosti în pagina electronic, citat de Mediafax.

"Am primit un mesaj - nu ştiu dacă a fost un apel telefonic sau un mesaj scris - în care se anunţa că a fost plasată o bombă în clădire. Oamenii sînt evacuaţi în acest moment. Serviciile aeroportului şi poliţia efectuează cercetări la faţa locului", a declarat Ksenia Kvitovskaia, o purtătoare de cuvînt a aeroportului de la Krasnoiarsk.

"Toate zborurile, atît cele care vin, cît şi cele care pleacă, au fost oprite" temporar, a adăugat ea.

Potrivit unor informaţii anterioare, două zboruri de la Moscova nu au putut să aterizeze la Krasnoiarsk din cauza unei ceţe dense în zona de aterizare.

"Un zbor de la (Aeroportul) Domodedovo a fost redirecţionat către (Aeroportul) Tolmaciovo de la Novosibirsk, iar alt zbor a aterizat pe aerodromul de la Abakan, în (Republica) Hacasia", în sudul Siberiei, a declarat Kvitkovskaia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?