X 
Jocurile Olimpice stiri: 116
Transnistria stiri: 1410

În Rusia continuă inundațiile

12 mai. 17:00   Externe
2362 0

Satul Ashevany a fost complet inundat, apa a acoperit mașinile și primele etaje ale caselor. Potrivit presei locale, 13 localități sînt acum inundate în Kailinsk, Orekhovsk, Slobodchikovsk și Ust-Ishimsk.

Apa a distrus și 4 drumuri regionale, locuitorii sînt nevoiți să circule cu barca. În plus, regiunile Tevriz și Tara sînt amenințate cu inundații, a anunțat guvernatorul regiunii Vitali Hoțenko pe canalul său Telegram, relatează theins.ru.

În regiunea Tomsk, cea mai tensionată situație este în raionul Ciainskii, unde 12 așezări sînt inundate. În raioantele dKolpașevskii, Molcianovskii, Krivoșeinskii, Teguldetskii și Bakcharskii, unele zone și drumuri sînt inundate, a anunțat guvernatorul regiunii Vladimir Mazur pe canalul său Telegram.


Administrația d raionului Ciainskii a notificat că mai multe așezări au fost separate de „continent” din cauza inundației: „Dragi rezidenți și oaspeți ai zonei, vă informăm că în satele Bundyur, Gorelovka, Los-Gora, Nizhnyaya Tiga, Tretya Tiga, Strelnikovo, Chainsk, Grishkino, Toinka, Andreevka, călătoria este dificilă sau este posibilă numai cu vehicule rutiere sau folosirea traverselor cu barca de serviciu”.

Potrivit Ministerului rus pentru Situații de Urgență, un total de 317 de clădiri rezidențiale și 467 de zone adiacente rămîn inundate în districtul Ust-Ishim din regiunea Omsk. Potrivit Direcției Principale a Ministerului Situațiilor de Urgență din Regiunea Tomsk, peste 100 de clădiri rezidențiale au fost inundate în regiune. Nivelul apei din rîurile Tom și Ushaika continuă să crească. În plus, sezonul incendiilor a început deja în regiune, iar în unele zone este interzisă aprinderea rugurilor.

0
0
0
4
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?