Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

La Chișinău continuă reparația drumurilor chiar și pe timp de caniculă (VIDEO)

4 aug. 2014,, 16:42   Societate
3688 1
Foto: noi.md
Autoritățile municipale continuă reparația drumurilor din capitală. La momentul actual au loc lucrări de aplicare a asfaltului pe Calea Orheiului. În săptămînile următoare, conform planului, vor fi reparate bulevardul Renașterii, străzile Kiev și Bogdan Voievod.

Însă această „cauză nobilă” a provocat un val de proteste din partea șoferilor și locuitorilor capitalei. Potrivit lor, noul asfalt este presat de camioane grele, care și așa se topește din cauza temperaturilor ridicate.

În același timp, șeful Întreprinderii Municipale „Exdrupo”, Efim Cheptănari, recunoaște că transportul greu deformează carosabilul.

„Dar cînd trebuie să lucrăm? Noi efectuăm lucrările vara, cînd e cald, dar nu atunci cînd plouă sau ninge. Oamenii niciodată nu sînt mulțumiți. Dacă îl vom asculta pe fiecare, noi nu vom putea lucra niciodată”, a spus Cheptănari, adăugînd că gropile în asfalt se creează în principal la stațiile de troleibuz.

Săptămîna trecută, în țară, din cauza temperaturilor ridicate, a intrat în vigoare codul galben de caniculă, în unele regiuni chiar portocaliu, care va fi valabil și în zilele următoare.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?