Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Muntean: Am fost, sînt şi voi rămîne comunist

31 iul. 2014,, 16:15   Societate
4209 6
Foto: noi.md
Deputatul comunist Iurie Muntean nu se simte frustrat de declaraţia liderului PCRM, Vladimir Voronin, din care rezultă că nu va fi inclus în lista electorală a partidului. Deputatul a precizat pentru NOI.md că va continua să-și îndeplinească datoria în faţa partidului și a țării.

"Pot spune că chiar mă bucur de acest lucru, pentru că există multe lucruri care trebuie făcute pentru binele țării și a partidului, dar care sînt greu de realizat, odată ce deţii mandatul de deputat al fracțiunii PCRM, rămînînd cu toate acestea comunist adevărat. Iar eu am fost, sînt şi voi rămîne comunist", a menţionat el.

Comentînd declarația lui Voronin, Iurie Muntean a citat fraza colegului său Mark Tkaciuk, care, în opinia lui, caracterizează cel mai bine situaţia creată: "Comuniștii care m-ar fi putut exclude din partid au intrat în eternitate în urmă cu mulți ani".

La conferința de presă de astăzi liderul PCRM a declarat reporterilor că Grigore Petrenco, Mark Tkaciuk și Iurie Muntean nu vor mai fi incluşi pe lista electorală a PCRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?