X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Deputații încă nu au stabilit cînd pleacă în vacanță

15 iul. 2014,, 08:00   Politică
3292 0
Foto: noi.md
Biroul Permanent al Parlamentului încă nu a stabilit definitiv data ultimei ședințe din sesiunea de primăvară-vară a legislativului, deși pe agenda mai multor deputați figurează data de 18 iulie, pentru finalizarea sesiunii. Anunțul a fost făcut de către deputatul PLDM Tudor Deliu pentru NOI.md.

Potrivit deputatului, termenul stabilit pentru finalizarea sesiunii ar pute fi extins, în cazul în care parlamentarii vor mai avea nevoie de timp, pentru adoptarea unor proiecte.

„Data de 18 iulie nu este bătută în cuie. Regulamentul Parlamentului prevede că finalizarea sesiunii de primăvară –vară nu depășește sfîrșitul lunii iulie, dar Biroul Permanent va decide cînd se va încheia actuala sesiune legislativă, în dependență de ce proiecte vor fi pe ordinea de zi”, a explicat Deliu.

Vicepreședintele Parlamentului Sergiu Sîrbu a ținut să precizeze că în această săptămînă Parlamentul se va convoca de trei ori în ședință. Potrivit lui, examinarea anumitor proiecte de legi, propuse la începutul sesiunii curente, ar putea fi amînată pentru la toamnă.

„Biroul Permanent al Parlamentului a stabilit preventiv 18 iulie pentru finalizarea sesiunii curente, dar nu avem încă o decizie finală”, a specificat Sîrbu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?