Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4020

Deținuții promovează un stil de viață sănătos prin desene (FOTO)

14 iul. 2014,, 17:54   Societate
7974 0
Foto: gagauzinfo.md
Mai mulţi deţinuţi de la Penitenciarul nr.4-Cricova și-au demonstrat talentul participînd la un concurs de desene despre un mod de viaţă sănătos, notează NOI.md.

Evenimentul a fost organizat de către psihologii și asistenții sociali din cadrul instituţiei de detenţie cu scopul de a spori responsabilizarea deținuților pentru sănătatea personală și pentru a promova un stil de viață sănătos.

Fiecare participant a avut posibilitatea de a-și exprima atitudinea negativă faţă de droguri, alcool şi tutun, prezentîndu-și desenul şi un eseu argumentat în favoarea practicării unui stil de viaţă sănătos precum şi formării unui comportament responsabil.

În plus, în timpul concursului specialiştii Serviciului activitate educativă, psihologică şi asistenţă socială ai penitenciarului şi deţinuţii participanţi au abordat subiecte referitoare la cele mai răspîndite maladii, cauzele apariţiei acestora, metodele de prevenire şi tratament, deținuții fiind îndemnaţi să abandoneze obiceiurile dăunătoare în favoarea unor activităţi sănătoase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?