Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Un ufolog american a făcut o descoperire uluitoare pe Google Earth (VIDEO)

4 iul. 2014,, 00:45   Ştiinţă şi IT
9668 2
Foto: jurnalul.ro
Ufologul american Scott Waring susţine că a făcut o descoperire uluitoare pe Google Earth. Specialistul crede că într-una dintre fotografiile Google Earth a fost surprinsă o navă extraterestră, scrie metro.co.uk. Mai mult, Waring este convins că în fotografia cu pricina se poate distinge...capul unui extraterstru!

Celebrul ufolog este atît de sigur de descoperirea făcută, încît a realizat un filmuleţ de 6 minute în care prezintă lumii, pas cu pas, OZN-ul portocaliu prin a cărui parte superioară pare că scoate capul ceva ce ar putea fi un pasager extraterestru.

"Am primit un mail de la cineva din Newfoundland, care îmi scria că a descoperit un OZN pe Google Earth, în Trout Creek, Montana. Am investigat şi am descoperit cîteva lucruri care nu erau vizibile prima oară. Este evident un cap de extraterestru care iese dintr-un OZN! Priviţi cu atenţie la curbura şi umbra din jurul capului, veţi vedea că este real! Am crezut că era doar un OZN, dar acest cap ieşind în afară este o dovadă că nu toate OZN-urile sunt drone extraterestre î, iar unele sunt controlate de extratereştri reali. Ştiu că Google şterge toate OZN-urile despre care primeşte rapoarte, în termen de 3-6 luni.

Deci vă rugăm să înregistraţi acest OZN de pe Google Earth şi încărcaţi videoclipul pe Youtube, astfel încît şi ceilalţi să poată vedea", a scris Scott Waring pe YouTube.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?