X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4055

Land Rover a obținut o victorie dublă la Tow Car Awards 2014.

2 iul. 2014,, 17:55   Ştiri Auto
4639 0

Foto: land-rover

Land Rover a obținut o victorie dublă la Tow Car Awards 2014. Universalul Land Rover Discovery pentru a șaptea oară a fost recunoscut cel mai bun automobil în clasa respectivă și cea mai performantă mașină de teren în istoria premiului. Spectaculos și dinamic,Range Rover Sport a devenit laureat în nominalizarea «Money No Object Award» («Prețul nu contează»).

Discovery cu motor turbo de 3 l. SDV6 în echiparea XS iarăși a devenit lider pe segmentul mașinilor mai grele de 1900 kg. De când participă la premiu, Discovery a obținut 7 distincții și de 5 ani este lider în categoria sa.
Membrii juriului au menționat: «Poate n-a apărut încă un automobil,care să devanseze Discovery în categoria sa. Puterea fenomenală, posibilitățile largi, siguranța legendară și universalitatea demonstrată în timp determină calitatea de lider durabil ».

Specialiștii grupului de testare a mașinii Land Rover Discovery au fost impresionați de lejeritatea, cu care mașina efectuează tractarea: depășirea hotărâtă și sigură, frânarea lină și liniștită, indiferent de greutatea tractată. Discovery s-a manifestat excelent și la schimbarea benzii de pe carosabil, și la mișcarea pe traseu și la escaladarea pantelor.
Range Rover Sport cu motor SDV6 echipat cu Autobiography Dynamic a obținut victoria în nominalizarea nouă «Money No Object Award» pentru automobilele premium și a fost recunoscut «tractorul fenomenal».

Membrii juriului au concluzionat: «Fiți siguri: nu veți găsi o mașină de teren mai funcțională, capabilă să tracteze remorci grele. Chiar la tractarea unei remorci mari și grele cu axele apropiate Range Rover Sport demonstrează o dinamică fenomenală, dezvoltând de la 50 la 100 km/h în 9,6 sec.».


Anume stabilitatea la schimbarea benzii l-a evidențiat pe Range Rover Sport între concurenți în timpul testelor din cadrul acestui premium.
Membrii juriului au menționat: «100 km/h tractând o remorcă pe un Range Rover Sport sunt sesizate ca 60 km/h: vântul lateral nu modifică traiectoria mișcării mașinii nici pe autostrada britanică de viteză».

Jeremy Hicks, director administrativ Jaguar Land Rover: «Două victorii importante marchează calitatea excelentă și soluțiile inginerești ale unui Land Rover. Discovery rămâne un etalon al mașinilor de teren, în pofida concurenței sporite. Ne bucurăm pentru faptul că experții independenți au apreciat la justa valoare îmbinarea unică a luxului, prestigiului și a caracteristicilor dinamice Range Rover Sport».

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?