X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4052

CM: Buturuga mică răstoarnă carul mare! (FOTO)

15 iun. 2014,, 07:25   Sport
6949 0
Foto : rg.ru
Naționala statului Costa Rica a produs cea mai mare surpriză de pînă acum la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, după ce a învins Uruguay cu scorul de 3:1. Primii au marcat sudamericanii, cînd în minutul 23 Edinson Cavani a transformat un penalty.

„Bomba” a explodat în repriza secundă, cînd în doar patru minute Costa Rica a marcat de două ori. Scorul a fost egalat în minutul 53 prin Joel Campbell, după care a înscris Oscar Duarte. Scorul final a fost stabilit de Marco Urena în minutul 84. De menționat, că favoriții acestui meci, uruguaenii, au avut doar trei șuturi pe poartă.

În celălalt meci al grupei „D” s-au confruntat selecționatele Angliei și Italiei. Finaliștii ultimului campionat european s-au impus cu 2:1. Italienii au deschis scorul în minutul 35 prin Claudio Marchisio, însă peste două minute englezii au egalat prin Daniel Sturridge. „Squadra Azzurra” a obținut cele trei puncte datorită golului marcat de atacantul Mario Balotelli. De menționat, că Italia a devenit doar a treia națională cu care Anglia a suportat două înfrîngeri la campionatele mondiale și unica căreia britanicii i-au cedat în două meciuri din două. Doar Brazilia a reușit să învingă Anglia de mai multe ori (de trei ori).

În grupa „C” Columbia a surclasat grecia cu scorul de 3:0. Sudamericanii au deschis scorul deja în minutul 6 prin fundașul Pablo Armero, care a fructificat o centrare de pe flancul drept. În minutul 58 columbienii și-au mărit avantajul. Atacantul Teofilo Gutierrez a marcat în urma unei lovituri de la colțul terenului. În prelungirile dictate de arbitru mijlocașul James Rodriguez a stabilit scorul final – 3:0.

În celălat meci al grupei „C” Coasta de Fildeș a învins Japonia cu scorul de 2:1, după ce a fost condusă mai bine de o repriză. În prima repriză japonezii au jucat mai simpatic, reușind să înscrie în minutul 16 prin fostul jucător al celor de la „ȚSKA” Moscova Keisuke Honda. Soarta meciului a fost decisă în doar două minute. Mai întîi, în minutul 64, a înscris Wilfried Bony, iar peste două minute Gervinho a adus victoria „elefanților”.

Astăzi la Campionatul Mondial din Brazilia se vor juca următoarele meciuri:
Elveția – Ecuador (19.00), Franța – Honduras (22.00), Argentina – Bosnia și Herțegovina (01.00).
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?