Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Dorin Chirtoacă se pregătește să prezinte raportul de activitate

9 iun. 2014,, 17:55   Societate
5126 1
Foto: noi.md
Autoritățile municipale vor pregăti în viitorul apropiat o agendă care va include 21 de obiective pe termen lung necesare pentru dezvoltarea municipiului Chișinău. Cu o astfel de inițiativă a venit astăzi primarul Dorin Chirtoacă.

„Pentru perioada următoare aș vrea să pornim elaborarea așa-numitei „Agende 21” pentru Chișinău și am să rog ca fiecare să se gîndească în domeniul său la obiectivele care să fie incluse în această agendă. Ar trebui să punem în fața tuturor această listă de obiective, care să însemne agenda pentru secolul 21 a municipiului Chișinău. Cred că ar trebui fixate obiectivele de lungă durată, în așa fel încît să putem construi imaginea de ansamblu vizavi de felul în care trebuie să arate municipiul”, a menționat primarul.

Edilul a precizat că la elaborarea agendei vor participa atît reprezentanții societății civile, cît și locuitorii capitalei.

Menționăm că săptămîna viitoare, Dorin Chirtoacă urmează să prezinte cel de-al optulea raport anual de activitate. Chirtoacă se află la al doilea mandat de primar.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?