X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Ministerul ucrainean de Externe este îngrijorat de declarațiile lui Kadîrov

4 iun. 2014,, 01:45   Externe
11743 16
Foto: glagol-info.com
Ministerul de Externe al Ucrainei și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu declarațiile făcute de liderul cecen Ramzan Kadîrov cu privire la intenția de a consolida rîndurile rebelilor din sud-estul țării cu unități ale forțelor speciale ruse. Acest lucru este menționat în comentariul Departamentului politicii informaționale a Ministerului de Externe ucrainean.

Ministerul de Externe a exprimat "un protest categoric împotriva politicii Kremlinului", care susține din punct de vedere militar, logistic, economic și financiar republica populară Donețk și republica populară Lugansk, se spune în comunicat.

Ministerul de Externe a subliniat că o îngrijorare deosebită trezesc declarațiile unor oficiali din Federația Rusă, în special, Ramzan Kadîrov, care confirmă intenția de a continua practica consolidării rîndurilor rebelilor cu unități ale forțelor speciale ruse.

De notat, că la 1 iunie liderul cecen, Ramzan Kadîrov, într-un interviu televizat a declarat că este gata, în cazul unui ordin corespunzător, să trimită 74.000 de locuitori ai Ceceniei în Ucraina, ca ei să facă acolo ordine .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?