X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Dodon prezice destrămarea Partidului Comuniștilor

23 mai. 2014,, 14:38   Politică
6087 6
Foto: noi.md
„Partidul Comuniștilor se destramă”. Astfel a comentat plecarea lui Mark Tkaciuk din Parlament liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon.

Potrivit lui Dodon, „recentele declarații contradictorii ale lui Vladimir Voronin denotă că el încearcă să manevreze între dorința proprie de integrare europeană și voința majorității populației de a se integra în Uniunea Vamală”.

Dodon scrie că plecarea din PCRM a ideologului acestui partid nu i-a schimbat atitudinea negativă față de Tkaciuk.

„Tkaciuk lucra din interior împotriva PCRM-ului. Organiza diversiuni, i-a făcut să plece din partid pe mai mulți activiști, l-a inclus pe criminalul Tofan în lista consilierilor municipali în anul 2011, a criticat agresiv proiectul de modernizare a partidului, pe care l-am propus în toamna anului 2011, a compromis serios imaginea PCRM-ului. Însă în situația dată, este posibil că Tkaciuk a dat dovadă de caracter. Viitorul va arăta...”, a scris Dodon.

Potrivit lui Dodon, ceea ce se întîmplă confirmă că el a avut dreptate atunci cînd a părăsit PCRM-ul și a lansat proiectul PSRM. Totodată, Dodon a îndemnat „toate forțele patriotice să-i înlăture pe unioniști de la putere”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?