X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Liderul PLDM promite să-i pedepsească fizic pe comuniști?! (VIDEO)

17 mai. 2014,, 15:17   Politică
9986 23
Foto: noi.md
Într-un interviu acordat postului român de televiziune TVR1, președintele PLDM, Vladimir Filat, din nou a declarat că comuniștii nu au șanse să cîștige alegerile parlamentare din acest an.

„I-am bătut o dată, în condiții mult mai dificile, îi vom bate încă o dată, în sensul direct al cuvîntului”, a declarat liderul PLDM.

Potrivit lui Filat, scopul coaliției de la guvernare este nu doar cîștigarea alegerilor, ci și asigurarea ireversibilității vectorului european.

Membrul Comitetului executiv al Comitetului Central al PCRM, Mark Tkaciuk, și-a exprimat regretul în legătură cu apariția unor asemenea declarații în ajunul alegerilor.

„Filat reprezintă puterea, care trebuie să asigure nu doar propria victorie, dar și condiții egale tuturor participanților campaniei electorale. Astfel de declarații denotă elocvent că guvernarea s-a pregătit pentru un scenariu nedemocratic de menținere a puterii prin falsificări, materiale compromițătoare, cumpărarea alegătorilor, amenințări, șantaj, represiuni”, a menționat Tkaciuk.

Interlocutorul a atenționat că „comuniștii vor lupta nu doar pentru victorie în alegeri, de care nu se îndoiesc nici pentru o clipă, dar și pentru victorie formală”. „În sensul că dacă actuala guvernare, care a acces la putere fraudulos, se va pomeni din nou acolo, noi nu vom fi de acord cu înfrîngerea majorității poporului moldovenesc numai pentru aceea că doi oligarhi doresc să-și continue guvernarea. Ajunge, au cîrmuit. Vom folosi toate instrumentele pentru ca poporul moldovenesc, în ziua alegerilor și după ea, să se folosească de dreptul său – dreptul majorității populației țării”, a conchis Tkaciuk.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?