X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Timoșenko a AMENINȚAT cu o nouă REVOLUȚIE

7 mai. 2014,, 02:39   Externe
10878 11
Foto: zn.ua
Candidatul la președinție Iulia Timoșenko consideră că numai ea va putea realiza reformele politice necesare țării. Ea a declarat acest lucru în cadrul unei conferințe de presă la Nikolaev pe 6 mai.

Liderul partidului "Batikivșcina" a declarat că este nevoie de o schimbare fundamentală în relația întreprinzători-putere, precum și educarea unei noi generații, care va crea "o țară nouă".

Timoșenko a povestit despre proiectele sale de legi, menite să soluționeze problema corupției. Cu toate acestea, a declarat Timoșenko, mulți reprezentanți ai puterii oligarhice, inclusiv, principalul ei concurent, Piotr Poroșenko, nu sînt interesați de acest lucru.

În plus, liderul formațiunii "Batikivșcina" este sigură de faptul că dacă va învinge adversarul ei, Ucraina va trece printr-o revoluție: "Nu vreau să mai fiu responsabilă pentru eșecul revoluției. Dar dacă țara va alege un alt președinte, eu cred că vom intra în runda a treia a revoluției. Fiindcă nu văd acolo șansa pentru schimbare. Eu îi cunosc pe toți acești oameni", a declarat Timoșenko.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?