X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

Adrian Mutu DIVORȚEAZĂ? Consuelo Mutu se confesează online (FOTO)

5 mai. 2014,, 10:30   Sport
9971 0
Foto: a1.ro
Norocul pe teren nu îl slăbește pe atacantul Petrolului, Adi Mutu, dar în dragoste, lucrurile stau altfel. Consuelo, soția sa din 2005 și mama fiicelor sale, preferă să stea la distanță, contemplînd viața de mămică singură în Republica Dominicană.

Cea mai sexy femeie cu care a fost Briliantul vreodată a rămas acasă cu fetele, refuzînd să vină în România. Consuelo și-a petrecut ultimele săptămîni în țara natală alături de Adriana și Maya, fiicele ei cu Adi, postînd imagini nostalgice pe contul său de Facebook. Deși bruneta nu a arătat niciodată mai bine, fotografiile surprind privirea tristă a unei femei care ia în considerare posibilitatea divorțului.

Mai mult, aceasta a transmis prietenilor mesaje precum: „cele mai mari daruri în viață se numesc iubire, timp și viață... aici cu marile mele iubiri Adriana Lea și Maya Vega” (dar nu și soțul său), „gîndește ca o regină, unei regine nu îi e frică să dea greș. Greșelile sunt un pas către măreție, regenerare, transformare”, „ține capul sus, ține fruntea sus și cel mai important, continuă să zîmbești pentru că viața e frumoasă și ai atîtea motive să rîzi”.

Nici ea, nici fotbalistul român, nu au confirmat zvonurile, dar nici nu s-au grăbit să ateste dragostea lor nemuritoare, preferînd să lase totul la închipuirea fanilor și a presei.

Dacă Mutu ar semna actele de divorț, acesta ar fi al doilea mariaj eșuat pentru fotbalist.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?