Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Constructorii mansardelor care au ars ar putea să-și piardă licența

3 mai. 2014,, 10:30   Societate
4766 0
Foto: protv.md
Pînă acum, există două versiuni a incendiului care a izbucnit la o mansardă din sectorul Botanica al capitalei: scurtcircuit și imprudență la folosirea focului, transmite publika.md. Totodată, pompierii afirmă că materialele din care a fost construită mansarda au contrubuit la răspîndirea rapidă a focului.

Reprezentanții companiei care au construit mansarda deocamdată nu au fost de găsit. Compania respectivă este înregistrată într-un bloc de pe strada Kiev din Chișinău. Reprezentanții Inspecției de Stat în Construcții declară că firmei respective de construcții i-ar putea fi retrasă licența.

„Dacă se va demosntra că firma a construit necalitativ Inspecția de Stat va solicita Camerei de Licențiere să-i retragă licența”, a menționat vicedirectorul Inspecției de Stat în Construcții, Veaceslav Potop.

Prejudiciul suportat de cele 28 de familii în urma incendiului urmează să fie stabilit. În Chișinău a fost inițiată o campanie de ajutorare a persoanelor care au avut de suferit. Doritorii de a ajuta oamenii care au rămas fără acoperiș de asupra capului pot telefona la numărul de telefon 060-116-475.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?