Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 515

Nereguli la un cazinou din capitală. Ce au descoperit polițiștii

14 apr. 2014,, 12:10   Societate
3503 1
Foto: poker-blogs.ru
Un cazinou din sectorul Centru al capitalei riscă să fie închis după ce oamenii legii au depistat mai multe încălcări, în urma unor percheziții efectuate la fața locului.

Astfel, ofiţerii au stabilit că unitatea comercială activa în lipsa licenţei, iar administrația instituției a admis o serie de încălcări în evidența contabilă. Agentul economic este suspectat că a obținut ilegal un profit de peste 138 de mii de lei. În urma perchezițiilor efectuate, aparatele de joc au fost ridicate şi depozitate în camera pentru păstrarea corpurilor delicte. Pe marginea acestui caz a fost pornită o cauză penală pentru practicarea ilegală a activității de întreprinzător.

Mai multe nereguli au fost depistate de polițiști și la un internet-cafe din sectorul Botanica. Poliția a stabilit că administraţia localului a admis abateri grave de la lege, în privința aplicării programelor operaţionale înscrise în calculatoare. Dacă va fi găsit vinovat, proprietarul localului riscă o amendă în mărime de la 80.000 pînă la 100.000 lei sau închisoare pe un termen de la 3 pînă la 5 ani.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?