Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Ștanski se sprijină pe „umărul puternic al Rusiei”

4 apr. 2014,, 14:00   Societate
3851 6
Foto: noi.md
Pe postul de televiziune rus TVȚ a fost difuzată emisiunea „Russkii vopros”, în cadrul căreia s-a discutat despre situația complicată creată la hotarele Transnistriei cu Moldova și Ucraina, relatează NOI.md.

Participarea ministrului Afacerilor Externe al nerecunoscutei RMN, Nina Ștanski, la emisiune nu a mirat pe nimeni. La fel nu au mirat nici declarațiile ei făcute în cadrul mai multor platforme de discuții privind blocada economică, de data aceasta nu doar din partea Moldovei, dar și a Ucrainei. Nu au mirat nici afirmațiile referitoare la încălcarea drepturilor cetățenilor ruși care locuiesc în regiunea transnistreană, nici celelalte declarații făcute în același spirit.

Unicul moment care a trezit amuzamente a fost afirmația că atît fosta, cît și actuala conducere este incapabilă de a guverna „statul”.

„Nu înțeleg de ce se conduc acei care astăzi planifică prin noi blocade, noi sancțiuni să obțină de la noi anumite decizii. Aceasta ne face mai puternici, mai consolidați. Și nu e secret pentru nimeni că noi ne sprijinim pe umărul puternic al Rusiei”, a declarat Ștanski.

Cum vine asta? Atunci cînd nu achiți Rusiei plata pentru gazele naturale consumate și pui datoriile acumulate pe umerii Moldovei „ostile”?! Întrebări de acest gen sînt multe, dar ele oricum vor rămîne fără răspuns. Iar să parazitezi pe seama altuia e grozav, mai ales cînd și celui care te hrănește îi convine.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?