X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Afacerile secrete ale lui Plahotniuc

17 aug. 2019,, 10:51   Societate
16390 3

Cetățeanul ceh Vladimir Plahotniuc și-a deschis la 4 iunie o companie în Marea Britanie denumită „ANY SIZE TIRE REPLACEMENT 24/7 LTD”, potrivit site-ului de evidență a companiilor din Marea Britanie.

Potrivit datelor oferite autorităților britanice, adresa lui Plahotniuc din Marea Britanie este 5 St. Marys Terrace, London, într-un cartier de elită din capitala țării. El figurează ca director al acestei companii.

Cetățeanul ceh Vladimir Plahotniuc este născut în februarie 1966, nefiind furnizată data exactă.

Cetățeanul moldovean Vladimir Plahotniuc este născut, potrivit datelor din pașaport, la 1 ianuarie 1996.


Totuși, data sa reală de naștere ar fi 28 decembrie 1965, acesta sărbătorindu-și de obicei ziua de naștere anume în această zi.

Pentru prima dată despre cetățenia cehă a lui Plahotniuc a vorbit deputatul Dumitru Alaiba. Atunci finul său de cununie, Andrian Candu, a cărui soție este cetățeană a Cehiei, a declarat că nu știe dacă nașul său deține și cetățenia acestui stat.

Amintim că Vladimir Plahotniuc mai deține și cetățeniile Federației Ruse și Romîniei. În pașaportul romînesc Plahotniuc figura cu numele Vlad Ulinici

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?