X 
Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4030

Start pentru AMOLIGA! (VIDEO)

31 mar. 2014,, 11:22   Sport
5640 0
Foto: noi.md
Asociaţia de Minifotbal din Republica Moldova (AMFRM) a anunţat echipele din prima ligă valorică a campionatului naţional denumit AMOLIGA. Ediţia din această primăvară va pune faţă în faţă un număr record de formaţii, 15 la număr în primul eşalon.

Sincron, Eugen Ciobu, preşedinte AMFRM

Majoritatea dintre cei care formează echipele din primul eşalon sînt jucători semiprofesionişti de fotbal sau care au evoluat anterior la cluburi din străinătate şi au meciuri pentru selecţionată. Ion Testemiţanu, Ghenadie Puşca, Victor Comlionoc, Sergiu Epureanu, Sergiu Dadu, Alexandru Chirilov, Vladislav Lungu sînt doar cîțiva dintre ei.

Pentru a face faţă fluxului de cereri, a fost organizată şi liga a doua pentru amatori. Majoritatea sînt echipe din mai multe raioane ale republicii, acolo unde această probă cunoaşte o ascensiune datorită numeroaselor terenuri sintetice instalate în ultimii 10 ani.

Primele meciuri se vor juca pe 5 aprilie, iar campionatul se va încheia în luna iunie. Partidele se vor desfăşura pe teren sintetic după reguli asemănătoare celor din fotbal în sală. Semifinalele, finala mare şi finala mică vor fi difuzate în direct la Moldova1, care este partener media al Asociaţiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?