Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Arhire: „Sturza va veni la PLR!” Ce reacție are fostul premier?

14 mar. 2014,, 10:39   Politică
4759 0
Foto: adevarul.ro
„Dl Sturza va veni la PLR și veți afla știrea probabil în ajun de congres. Trebuie să recunoaștem că negocierile merg, dar eu detalii nu cunosc, nu particip la aceste negocieri".

Declarațiile au fost făcute de către deputatul liberal-reformator Anatol Arhire, în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.
Legislatorul spune că negocieri în acest sens sunt purtate de către președintele PLR, Ion Hadîrcă.

„Pe dl Sturza l-am văzut la congres, a dat mîna cu noi. Președintele PLR poartă negocieri cu dl Sturza. Noi ni-l dorim în echipa PLR", a precizat Arhire.

Deputatul a avut doar cuvinte de laudă pentru fostul premier Ion Sturza. „A fost un prim-ministru în condiții foarte grele, un premier care a început să facă reforme. Această persoană a avut capacități enorme, a avut viziuni clare, liberale, este acea forță motrice ca să se miște în economia R. Moldova. Este persoana care a făcut afaceri fără să bage mîna în banul public", a punctat Arhire.

Solicitat să comenteze declarațiile lui Anatol Arhire, omul de afaceri Ion Sturza a declarat pentru UNIMEDIA următoarele: „Poate cineva își dorește și speculează, însă niciun fel de promisiuni sau negocieri nu au fost și nici nu se prevăd. La începutul săptămînii viitoare voi face unele clarificări la acest subiect. Voi formula o poziție clară pentru opinia publică. Foarte mulți se agită și se fac tot felul de intrigi. Trebuie oprită povestea asta. E adevărat că am avut o discuție cu reprezentanții PLR despre o posibilă colaborare. Dar nu a fost vorba să preiau conducerea sau să dețin anumite funcții în partid. E exclus!"

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?