Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Preziceri privind viitorul Ucrainei de la Joy Ayad

9 mar. 2014,, 00:01   Externe
182462 23
Foto: ruvr.ru
În cadrul unui interviu pentru Vocea Rusiei, prezicătoarea din Cairo, Joy Ayad, „regina previziunilor”, a vorbit despre viitorul Ucrainei, cine va fi preşedintele Egiptului şi ce ţări fac parte din arcul de instabilitate.

Nici un meteorolog din lume nu a prezis ninsoarea din decembrie din Cairo (prima din peste 100 de ani), cînd, de obicei, este cald. Astrologul şi numerologul Joy Ayad a prezis-o şi a avertizat oamenii prin intermediul Vocii Rusiei. Anterior, ea a prezis înlăturarea de la putere a preşedintelui Mohammed Mursi, această predicţie a fost făcută în perioada cînd puterea lui Mursi părea de neclintit.

Joy Ayad ne-a destăinuit prima sa prognoză pentru lunile ce urmează în legătură cu Egiptul, Ucraina şi alte ţări.

Joy Ayad: Perioada ce urmează nu va fi atît de liniştită precum am dori. Stihiile vor lovi Pămîntul pînă la sfîrşitul lunii aprilie. Aprilie va fi, în general, o lună dificilă, deoarece în prima jumătate vor avea loc şi o eclipsă de Lună şi o eclipsă de Soare. Parţial, stihiile vor lovi şi luna mai. În această perioadă ne putem aştepta la evenimente îngrijorătoare. De exemplu, acest lucru se referă la Iran, unde va începe o perioadă destul de agitată.

Cum am mai spus anterior, şi în Turcia va urma o perioadă de nelinişte. Ne putem aştepta la schimbări semnificative a mentalităţii oamenilor. Însă acest lucru se va sfîrşi destul de repede, atunci cînd vor fi lideri puternici care se vor implica în proces în ultimul moment decisiv, ceea ce va stabiliza brusc situaţia. Această evoluţie a evenimentelor va provoca în întreaga lume discuţii, îngrijorare, dispute religioase, însă va dura o perioadă de timp destul de limitată.

Rezultă un arc din sud-est spre nord-vest: din Iran spre Turcia. Pe acest arc urmează Ucraina. Dacă vorbim despre perioada de timp în care se vor produce aceste schimbări, totul este în ordine inversă: de la nord-vest spre sud-est. În prezent, pata de instabilitate se află deasupra Ucrainei, apoi ea se va deplasa pe acest arc în jos, după care situaţia în Ucraina va fi mai calmă.

Îmi scriu cetăţeni ucraineni, chiar şi unii deputaţi. Eu pot să spun un singur lucru: va da Dumnezeu, situaţia se va calma treptat şi, după perioada de instabilitate de care am vorbit, în iunie se va instala echilibrul.

Vocea Rusiei: În curînd, în Egipt vor avea loc alegerile prezidenţiale. Anterior aţi prezis că fostul premier, Ahmed Sharik, va deveni „stăpînul Egiptului”. S-a schimbat această predicţie?

Joy Ayad: Am spus şi spun că Ahmed Shafik va fi „stăpînul Egiptului”, cu toate că îl respect foarte mult pe ministrul Apărării, Abdel Fattah al-Sisi. După ce am spus acest lucru am avut destule neplăceri şi chiar am fost ameninţată. Însă afirm în continuare că pe Shafik îl văd în postul de preşedinte. Şi nu are importanţă că sînt singura care spun acest lucru, pentru că atunci cînd predicţia mea se va realiza, nisipul egiptean se va transforma în aur.

Amru Omran
1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?