X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Iurie Bolboceanu dezvăluie motivele plecării sale din PD

6 mar. 2014,, 15:13   Politică
7526 0
Foto: tribuna.md
Deputatul Iurie Bolboceanu se declară dezamăgit de politica moldovenească și afirmă că a luat decizia de a părăsi Partidul Democrat, din cauză că viziunile sale nu mai coincid cu cele ale fracțiunii. Acesta a anunțat că se va retrage probabil și din politică, în viitor.

„Cînd am venit în acest partid, eram puțin naiv, romantic, nu am tras concluziile respective pe o perioadă bună de timp. Atunci am venit cu o echipă să întărim democrația în Moldova. Dar pe parcurs lucrurile s-au schimbat foarte mult. Viziunile mele politice nu mai coincid cu cele ale PD. Nu mă regăsesc în acest partid”, a explicat Bolboceanu.

Fostul deputat democrat a mai precizat că își va duce mandatul de parlamentar la bun sfîrșit. Totodată, acesta a dat asigurări că va susține în continuare inițiativele legislative care vizează parcursul de integrare europeană a țării.

„Sper că voi finaliza acest mandat și nu se va întîmpla nimic. Am un gînd că voi pleca, spre regretul meu, din politică. Nu știu dacă pot rămîne în Coaliție, dar legile necesare pentru cursul european le voi vota”, a conchis Bolboceanu.

Amintim că deputatul a anunțat în cadrul ședinței de astăzi a Parlamentului că părăsește Partidul Democrat și fracțiunea parlamentară a acestuia.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?