Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Sturza critică dur coaliția proeuropeană

5 mar. 2014,, 16:03   Politică
5397 1
Foto: interakt.md
Ex-premierul Ion Sturza califică drept trădare națională intenția autorităților de a vinde 25 la sută din acțiunile Băncii de Economii. Fostul prim-ministru și-a exprimat poziția într-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

Deși a evitat să dea numele celui care se face vinovat de situația din jurul Băncii de Economii, Ion Sturza a dat de înțeles că în spatele acestor acțiuni ar sta membrii coaliției de guvernare.

„Nu este o opinie. Este o poziție. Odată cu vînzarea Băncii de Economii către „Vneșekonombank”, se va termina episodul cu trădarea națională (după Aeroportul Chișinău). Cei 2,5 milioane de deponenți moldoveni devin… Protagonistul este cunoscut (nu Șor!). Sînt cunoscuți și complicii. Ei ne cheamă în Europa, dar fac cadou în Est activele de bază ale statului. Bun timp au găsit! Și totuși eu cred că vor rămîne și fără bani, și fără onoare!

P.S. SUA ne va mai da un ajutor de 2,5 milioane de dolari. „Mulțumim”. BEM-ul înainte de „diluare” a costat 100 de milioane...”, menționează Sturza în mesajul său.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?