X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Vlad Filat AVERTIZEAZĂ despre noi focare de instabilitate în țară și face un APEL (VIDEO)

5 feb. 2014,, 10:50   Politică
5454 8
Foto: noi.md
Liderul Partidului Liberal Democrat, Vladimir Filat, face un apel către autoritățile administrației publice de nivelul I și II să se întrunească în vederea aprobării unei declarații publice în susținerea statului Republica Moldova și de condamnare acțiunilor de dezbinare și de separatism. Apelul liderului PLDM a fost făcut după ce cîteva formațiuni politice au îndemnat consilierii din mai multe raioane ale țării să organizeze consultații pe marginea vectorului extern al Republicii Moldova de genul celui din Găgăuzia, care a fost declarat din start ilegal de autoritățile de la Chișinău. De asemenea, PLDM a făcut un apel și către partidele politice dar și cetățenii R. Moldova ca să fie solidari și să condamne toate acțiunile care vin în contradicție cu interesele Republicii Moldova, transmite NOI.md.

„Mai multe grupări politice încearcă să manipuleze opinia publică, să bage zîzanie între oameni. După ce au promovat insistent ideea referendumului ilegal din autonomia Găgăuză, aceste forțe încearcă acum să creeze noi focare de instabilitate pe teritoriul Republicii Moldova. În aceste momente, îi chemăm pe toți să acționăm unit. Facem apel către toți oamenii de bună credință, către toate partidele politice devotate interesului țării, ca să fim solidari și să condamnăm toate acțiunile care vin în contradicție cu interesele țării”, a spus Vlad Filat.

Liderul PLDM solicită tuturor instituțiilor abilitate ale statului să acționeze pentru a contracara orice tentativă de destabilizare a situației locale.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?