Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Moldova înfruntă astăzi Suedia

17 ian. 2014,, 13:41   Sport
4104 0
Foto: noi.md
Selecţionerul Ion Caras a chemat de urgenţă întăriri la echipa naţională, înaintea meciului amical cu Suedia. Cel puţin cinci jucători, printre care Valentin Furdui, Eugen Sidorenco şi Igor Picuşciac, nu vor mai fi disponibili pentru meciul amical de astăzi. Alexandru Gaţcan şi Igor Picuşciac vor reveni în scurt timp la cluburile lor, în urma unei înţelegeri reciproce.

Între timp, selecţionerul reprezentativei Moldovei şi-a suplinit lotul cu mijlocaşul echipei „Costuleni” Vladislav Ivanov şi atacantul echipei „Zimbru” Chişinău Radu Gînsari. Totodată, și Ilie Cebanu s-a alăturat echipei naţionale după meciul cu Norvegia. Selecţionata Moldovei, care se află în aceste zile în Emiratele Arabe Unite, mai are de disputat o partidă cu Polonia pe 20 ianuarie.

Astăzi moldoveni urmează să întîlnească nordicii cu începere de la 18:00, ora Moldovei, la Abu-Dhabi.

Moldova ocupă locul 96 în clasamentul FIFA, avînd la activ 359 de puncte. Următorii adversari ai Moldovei în cantonamentul din Emiratele Arabe – Suedia şi Polonia, se situează pe locurile 26 și, respectiv, 77. Norvegia ocupă poziţia 59 în ierarhia FIFA.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?