X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Kliciko a prezis pentru 2014 schimbarea de putere în Ucraina

11 ian. 2014,, 14:02   Externe
8763 12
Foto: zn.ua
Liderul formațiunii "UDAR" este sigur de eficiența protestului din Piața Independenței și, de asemenea, a confirmat că intenționează să candideze în alegerile prezidențiale.

Președintele fracțiunii "UDAR" în Rada Supremă, Vitali Kliciko, nu exclude faptul că, în 2014, în Ucraina se poate schimba puterea. "Eu nu exclud că în cazul în care guvernul va continua să se prefacă că nu aude oamenii, că nu se întîmplă nimic, schimbarea de putere ar putea avea loc în acest an", - a spus el într-un interviu pentru un post TV.

Potrivit acestuia, acțiunea din Piața Independenței împotriva autorităților este una eficientă. "Toți împreună, indiferent de regiune, ucrainenii ies și spun: noi cerem să trăim după alte reguli, noi vrem să trăim într-o altă țară. Faptul că am ieșit și am vorbit deschis despre acest lucru este deja o realizare ... Împreună vom putea pune presiune pe autorități ca să le schimbăm în mod constituțional, fără agresiune, pentru că reformele să fie în sfîrșit realizate în țară", - a subliniat deputatul.

Kliciko, de asemenea, a confirmat că el intenționează să candideze în alegerile prezidențiale. "Am luat decizia – voi candida pentru președinția Ucrainei ... Sînt sigur că trebuie să-ți asumi responsabilitatea, să-ți asumi sarcini și să lucrezi", - a spus deputatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?