X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4020

Membrii PCRM comentează plecările din partid

24 dec. 2013,, 17:40   Societate
5258 2
Foto: noi.md
Plecarea consilierilor-comunişti din Consiliul Raional Șoldănești este legată de activitatea Coaliției de guvernare, scopul căreia constă în sustragerea atenţiei publicului de la problemele economice și sociale, consideră deputat din partea Partidului Comunist, Artur Reșetnicov.

"Din păcate, timp de 4 ani, de cînd se află la putere, majoritatea guvernamentală nu numai că nu a îmbunătățit viața cetățenilor, dar nici măcar şi-a îndeplinit promisiunile electorale. Orice trădare a țării are prețul său. Pînă la urmă, cea mai mare speranță a cetățenilor se asociază cu Partidul Comuniștilor. Prin urmare, cel mai mare dușman pentru majoritatea de la guvernare este Partidul Comuniștilor și tot ce se face are scopul de a "distruge" comuniștii” a spus deputatul , contactat de NOI.md.

În același timp, deputatul PCRM Mark Tkaciuk, consideră, că în contextul situației politice actuale, plecările consilierilor, nu vor afecta tendința de creștere în autoritate a PCRM-ului.

Astăzi, doi consilieri comunişti din cadrul Consiliului Raional Şoldăneşti şi-au anunţat plecarea din rîndurile formaţiunii şi aderarea la Partidul Democrat din Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?