X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ministrul Justiției comentează descinderile de la Penitenciarul „Pruncul”

11 dec. 2013,, 12:56   Societate
4106 0
Foto: noi.md
Șeful Penitenciarului nr. 9 „Pruncul” din Chișinău, Victor Tonu, riscă sa fie demis. Ministrul Justiției, Oleg Efrim, a declarat astăzi pentru NOI.md că o decizie finală în acest sens urmează a fi luată în cazul în care procurorii îi vor dovedi vinovăția.

„Sigur noi am fost la curent cu aceste acțiuni, pentru că am avut semnale că se întîmplă anumite lucruri acolo. Imediat cum vom avea reacția din partea procuraturii, vom lua atitudine. În situația în care se va avansa în urmărirea penală, nu exclud că șeful penitenciarului, inițial, va fi suspendat din funcție, iar ulterior, cînd se va dovedi vinovăția lui, sigur că va fi demis. Noi nu sîntem o excepție. Probleme ca și în multe alte domenii există și în sistemul penitenciar. Important este ca noi să intervenim de fiecare dată așa cum o cere legea”, a precizat Oleg Efrim.

Amintim că astăzi în cadrul unei conferințe de presă, șeful Direcției urmărire penală din cadrul CNA, Bogdan Zumbreanu, sublinia că în cadrul perchezițiilor la oficiul firmei deținutului au fost depistate documente care confirmă relațiile întreprinderii cu administrația instituției penitenciare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?