Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Medvedev: Starea economiei ruse este mai bună decît în Europa

6 dec. 2013,, 12:33   Externe
2819 0
Foto: rian.ru
Starea economiei ruse este destul de complexă, dar ea este mai bună decît în Europa, a declarat premierul rus, Dmitri Medvedev. „Noi nu puteam schimba radical situaţia dacă economia mondială va cădea” a spus el.

De asemenea, premierul a anunţat că economia rusă demonstrează o anumită creştere, deşi nu cea planificată. Premierul rus, Dmitri Medvedev, a venit vineri la centrul de televiziune Ostankino. În cadrul programului „Conservaţie cu premierul”, el a făcut bilanţul activităţii Cabinetului de Miniştri în anul acesta. Între altele, Medvedev s-a declarat împotriva „schimbărilor radicale” în Guvern.

Premierul a menționat că Rusia are un ”airbag” în caz de probleme în economie – rezerve de aur și valută în valoare de 700 mld. dolari. ”Avem anumite rezerve care ne ajută să ne dezvoltăm. În afară de faptul că economia noastră este în creștere, nu în scădere, la noi rata șomajului e joasă, datoria în raport la PIB e mică, avem rezerve solide de aur și valută și în genere, rezervele noastre constituie 700 mld. dolari”, a declarat Medvedev, citat de RIA Novosti.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?