X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4066

Ghimpu reacționează la plecarea lui Plahotniuc

28 oct. 2013,, 16:52   Politică
17429 6
Foto: noi.md
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, consideră că Vlad Plahotniuc a făcut o mișcare bine gîndită, atunci cînd a decis să renunțe la mandatul de ales al poporului în Parlament. Solicitat de Unimedia, liberalul a evitat să facă prea multe comentarii la acest subiect, pentru a nu fi interpretate drept laude la adresa democratului. Potrivit lui, în cadrul campaniei electorale nu va ezita să critice acțiunile acestuia și ale Partidului Democrat în întregime.

„Nu am ce să pun la acest subiect, deoarece nu vreau ca declarațiile mele să fie interpretate drept laude. Plahotniuc o să fie tratat la fel ca și Filat în alegeri. O să-i critic acțiunile, voi vorbi despre privatizările acestuia. Nu mă interesează ce fac ei, mă interesează ce face PL”, a spus Mihai Ghimpu.

Liberalul crede că Plahotniuc a ales să se retragă din activitatea parlamentară și să plece mai mult în teritoriu pentru a oferi cetățenilor o altă viziune asupra lucrurilor ce se întîmplă în țară, deosebită de cea prezentată de comuniști.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?