Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

PCRM nu participă la ședința parlamentului

11 oct. 2013,, 11:19   Politică
2606 3
Foto: jurnal.md
Deputații comuniști au refuzat să vină astăzi la ședința parlamentului. Astfel, acesta are loc doar cu prezența membrilor coaliției de guvernare din fracțiunile PLDM, PD, PL și a deputaților neafiliați. Aleșii poporului din PCRM s-au alăturat grupului de enoriași care a protestat astăzi în fața parlamentului, exprimîndu-și nemulțumirea față Legea cu privire la egalitatea în șanse.

După ce deputații au început ședința, aceștia s-au contrazis și pe marginea proiectului care prevede modificarea Codului contravențional al Republicii Moldova, care i-a nemulțumit și pe enoriași, pe motiv că proiectul prevede eliberarea de la sancționare a oricăror relații care contravin Codului familiei.

După ce proiectul de lege a fost supus votului, s-a constatat că acesta a acumulat 54 de voturi. Ulterior însă trei deputați și-au exprimat nemulțumirea că voturile lor împotrivă au fost considerate ca fiind pro.

“Vreau să vă anunț că deputatul Godea nu a susținut acest proiect”, a spus Mihai Godea. Ulterior și deputatul PL, Valeriu Munteanu, a declarat că, împreună cu un alt deputat liberal, nu a votat pentru acest proiect.

Chiar și așa, cele 51 de voturi au fost suficiente pentru ca proiectul să fie aprobat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?