X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Un ex-ministru salută instalarea camerelor și radarelor la intersecții (FOTO)

9 oct. 2013,, 16:05   Societate
4306 0
Foto: noi.md
Fostul ministrul al apărării, Valeriu Pleșca, salută inițiativa ministerului de interne de a instala camere de luat vederi și radare la cîteva zeci de intersecții din Chișinău. În opinia acestuia, proiectul dat va contribui la eficientizarea procesului rutier și contracararea corupției din sistem, transmite NOI.md.

”În calitatea mea de cetățean și șofer apreciez pozitiv inițiativa ministerului de interne. Avem foarte mulți șoferi nedisciplinați. Astfel, procesul rutier va fi mult mai eficient. De asemenea, prezența camerelor de luat vederi la intersecții va contracara fenomenul corupției. Unii colaboratori ai poliției nu vor mai îndrăzni să ia mită. Sigur că din punct de vedere financiar, banii ar trebui direcționați către sistemul social. Însă nu trebuie de uitat că foarte multă lume suferă din pricina șoferilor nedisciplinați”, a opinat pentru NOI.md Valeriu Pleșca.

Instalarea camerelor și radarelor la cele 41 de intersecții și construcția Centrului de Monitorizare și Control al Traficului sînt în toi. Acest sistem va permite sancționarea șoferilor fără a avea contact cu polițistul. Proiectul este finanțat din programul de asistenţă a Guvernului Chinei.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?