X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Afacere ilegală cu motorină în capitală (VIDEO)

24 sep. 2013,, 13:46   Societate
3175 0
Foto: infomm.ro
Polițiștii din capitală au depistat în ultima perioadă două cazuri de comercializare ilegală de motorină. Potrivit Direcţiei de poliţie Chişinău, pe numele învinuiților au fost întocmite procese verbale, iar motorina a fost ridicată și sigilată, transmite NOI.md.

Primul caz a fost înregistrat în comuna Ghidighici. La faţa locului s-au depistat trei cisterne cu motorină, camuflate într-o vagonetă, pompe şi aparat de alimentare cu petrol. Pentru un litru de motorină şoferii achitau 14,00 lei. Urmare a cercetărilor s-a constat că motorina era transportată din regiunea transnistreană de şoferii autocamioanelor de prestare a serviciilor transport, care făceau plinul înainte de a intra în ţară. În consecință, învinuitul de 37 de ani s-a ales cu amendă în sumă de 3 mii de lei.

Un caz similar a fost înregistrat și la o staţie terminus din capitală. Într-un microbuz a fost găsită o cisternă confecţionată artizanal, camuflată şi dotată cu pompă de alimentare cu petrol. Bărbatul aproviziona ilegal microbuze de rută din capitală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?