X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4028

Un bărbat a surprins pe cer ceva INCREDIBIL (FOTO, VIDEO)

14 sep. 2013,, 12:31   Externe
5513 0
Foto : news.day.az
Locuitorii oraşului britanic Sidmouth, comitatul Devon, au fost de-a dreptul surprinşi, văzînd pe cer un ... înger. Un nor imens, care se abătuse asupra localităţii lor, semăna într-atît de mult cu o creaţie divină, încît ziarele locale au sărit imediat pe subiect, iar 'îngerul' s-a dovedit că nu a fost singurul.

După cum povesteşte unul din localnici, Ian Williams, el lucra în podul casei tatălui său, cînd a vazut un nor în formă de înger.
"Am luat repede aparatul de fotografiat şi am reuşit să obţin o serie de imagini înainte ca norul să se risipească", spune el, indicînd că l-a izbit asemănarea cu un înger.

Williams nu a fost primul care a văzut pe cer un înger anul acesta. La începutul acestui an, la cîteva ore după ce noul papă Francisc a făcut prima sa declaraţie la Vatican, un rezident din Florida a pretins că a fotografiat un nor sub formă de înger.

O declaraţie asemănătoare a fost făcută în 2012 de mai mulţi locuitori din Florida, care se adunaseră să comemoreze victimelor atacatorului James Holmes. Acesta a împuşcat 12 persoane într-un cinematograf din Colorado în timpul premierei filmului Dark Knight Rises din seria Batman.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?