Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

O moldoveancă a devenit noua stea a gimnasticii ritmice din Europa

27 mai. 12:30   Sport
6007 0

Campioana R. Moldova la gimastică ritmică, Emily Beznos, a obținut premiul „Shooting Star” la Campionatul European de la Budapesta.

Reprezentanta Republicii Moldova la cea de a 40-a ediție a Campionatul European de Gimnastică Ritmică, desfășurat la Budapesta, Emily Beznos, a fost desemnată drept noua stea a gimnasticii ritmice. Sportiva noastră a obținut prestiogiosul premiu „Shooting Star” acordat de SmartScoring, partenerul general al Uniunii Europene de Gimnastică. Distincția i-a fost înmînată de directorul companiei Kamran Ramazanov.

Emily Beznos este campioana Republicii Moldova la gimnastică ritmică, la categoria senioare, iar din începînd cu anul 2023 a reprezentat Republica Moldova la cele mai importante evenimentele sportive, precum Campionatul European de la Baku (2023), Campionatul Mondial de la Valencia (2023), Cupa Europeană de la Baku (2024), precum și cupele mondiale de gimnastică ritmică.


Din lotul Republicii Moldova la Campionatul European de Gimnastică Ritmică de la Budapesta au mai făcut parte senioarele Gloria Motricală și Veronica Șturmilova, precum și junioarele Polina Bulat și Daria Sliusarenco. Cel mai bun rezultat a fost înregistrat de Polina Bulat, care s-a clasat pe locul 11 la exercițiul cu mingea, înregistrînd cel mai bun rezultat pentru Republica Moldova la Campionatele Europene din ultimii ani.

La Campionatul European de Gimnastică Ritmică, desfășurat în perioada 22-26 mai 2024, au participat peste 300 de sportive din 40 de țări.



6
6
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?