X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

Profesoară acuzată de maltratarea unei eleve

2 aug. 2013,, 10:51   Societate
2062 0
Foto: reporter.ro
O profesoară din satul Troița Nouă, Anenii Noi, este cercetată penal pentru că i-a aplicat unei eleve lovituri peste faţă. Potrivit Procuraturii Generale, plîngerea a fost depusă la Procuratură de o localnică, care reclama că fiica sa minoră vrea să se sinucidă pe motiv că a fost înjosită şi maltratată de profesoară, transmite NOI.md.

Urmare a investigațiilor, procurorii au constatat că pe 9 aprilie curent, în timpul orelor, minora a fost maltratată de către profesoara care le preda, pe motiv că fetiţa i-ar fi sustras din geantă 205 lei. Apoi, profesoara a închis-o pe elevă în subsolul instituţiei preţ de două ore. Expertiza psihiatrico-psihologică în comisie a relevat că minora a suferit tulburări profunde la nivel psihologic.

Procurorii au finalizat examinarea acestei cauze penale şi au expediat-o Judecătoriei Anenii Noi. De asemenea, în legătură cu gravele abateri şi încălcări ale drepturilor minorului, Procuratura Anenii Noi a sesizat atît Consiliul raional, cît şi administraţia gimnaziului, pentru a o suspenda pe profesoară din funcţie, însă pînă la acest moment, nu a urmat nicio reacţie din partea autorităţilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?