Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

Martorii oferă noi detalii privind accidentul cu implicarea procurorului Garaba (VIDEO)

1 aug. 2013,, 12:02   Societate
12408 4
Foto: noi.md
Accidentul produs între automobilul președintelui Consiliului Superior al Procurorilor, Ion Garaba, și cel al cetățeanului Gheorghe Munteanu a fost provocat din vina lui Garaba. Cel puțin așa susțin martorii prezenți la locul accidentului, aduși de liderul Mișcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, care a dezvăluit detalii despre accidentul produs, relatează NOI.md.

Mai mult, martorii susțin că au fost invitați la procuratură să dea mărturii, însă la fața locului le-a fost arătată o altă schemă a producerii accidentului, care nu corespunde cu cea reală.

Unul dintre martori, Andrei Pitușcan, a afirmat că anume președintele Consiliului Superior al Procurorilor a fost cel care a sărit la bătaie la Gheorghe Munteanu, iar ulterior l-a amenințat cu pușcăria și cu arma. Garaba l-ar fi lovit, iar expertiza medicală arată că Munteanu are hematom la cap.

Martorii au adăugat că Munteanu ar fi filmat unele acțiuni de la fața locului, însă poliția i-a luat telefonul și a șters dovezile care arată nevinovăția acestuia.

Sergiu Mocanu susține că dosarul a fost luat de procuratură și este instrumentat de un prieten al lui Garaba, iar poliția a fost exclusă din acest proces. În prezent, Gheorghe Munteanu este reținut de poliție.

NOI.md menționează că liderul Mişcării Antimafie, Sergiu Mocanu, l-a acuzat pe președintele Consiliului Superior al Procurorilor, Iurie Garaba, de faptul că a provocat un accident, dar a dispus reținerea celuilalt șofer. În același timp, Procuratura Generală are o altă versiune despre circumstanțele producerii accidentului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?