Arşiţa stiri: 170
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Stanislav Pavlovski: „Trebuie să demonstrezi că omul nu are dreptate, dar nu să-l bagi la închisoare”

4 iun. 14:30   Politică
3995 0

Partidul de guvernămînt din Moldova, care a venit la putere sub sloganul apărării drepturilor omului și a libertății de exprimare, face de fapt lucruri diametral opuse.

O astfel de opinie a exprimat juristul, fostul ministru al Justiției, fost judecător al Curții Europene a Drepturilor Omului din Moldova, Stanislav Pavlovski, comentînd noile modificări propuse de actuala putere la legea privind trădarea de patrie, relatează Noi.md.

El a precizat că trădarea de partie este un act deliberat și că nu se poate comite trădare din neglijență sau neatenție.

Dezinformarea, de asemenea, diferă distribuirea de informații false prin faptul că dezinformarea este un act intenționat.

„Pericolul amendamentelor propuse acum de autorități este că acestea afectează grav dreptul jurnaliștilor la libertatea de exprimare, drepturile oamenilor obișnuiți, inclusiv ale politicienilor la viitoarele alegeri prezidențiale și parlamentare”, a declarat fostul judecător CEDO.


El a atras atenția asupra faptului că lupta politică, inclusiv în timpul campaniilor electorale, este un război al declarațiilor, care uneori pot fi manipulatoare, făcute pe baza unor presupuneri.

„Și trebuie să dovedești faptul că omul nu are dreptate, nu să-l bagi la închisoare”, a declarat Stanislav Pavlovski.

32
3
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав