X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

În Marea Britanie a fost recunoscută superioritatea Armatei Ruse

24 noi. 2017,, 20:30   Externe
3796 1

Un grup de parlamentari din Marea Britanie a ajuns la concluzia că Armata Regatului Unit este inferioară ca capacitate față de cea rusească.

Informațiile corespunzătoare au fost prezentate în documentul intern al Camerei Superioare a Parlamentului - Camerei Lorzilor. "Rusia are în prezent un avantaj semnificativ față de elementele structurilor de forță britanice", se spune în documentul de care a luat cunoștință Agenția riafan.ru.

Membrii Camerei Lorzilor ai Parlamentului Marii Britanii au convenit, de asemenea, că Londra trebuie să recunoască faptul că "unii adversari pot fi echipați cu arme, care le depășesc tehnologic pe ale noastre".


Ei au explicat acest lucru prin faptul că "unele dintre dotările militare ale Regatului Unit au tot fost distruse din anul 2003", precum și prin bugetul relativ mic pentru sectorul de apărare al Marii Britanii.

Anterior, a fost comunicat că ministrul britanic al Apărării, Gavin Williamson, a informat că Londra va trimite patru avioane de vînătoare în România, pentru a patrula spațiul aerian deasupra Mării Negre datorită creșterii "încrederii în sine" a Rusiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?