X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Unde vor merge în vacanță consilierii municipiului Chișinău

27 iul. 2013,, 12:48   Societate
2830 0
Foto: tumblr.com
Ieri, 25 iulie, Consiliul Municipal Chișinău s-a întrunit în ședință pentru ultima dată în această vară. La solicitarea NOI.md, unii consilieri municipali au oferit detalii despre modul în care își vor petrece concediul.

Astfel, consilierul liberal-democrat, Ghenadie Ivascenco a subliniat că deocamdată nu știe unde își va petrece vacanța. ”Pînă cînd nu știu unde am să merg și în general nu știu dacă am să merg în concediu vara aceasta pentru că am o activitate intensă la lucrul de bază”, a precizat Ivascenco.

Consilierul independent, Teo Cîrnaț a spus că își dorește să-și bucure cei patru copii cu o vacanță la mare în Ucraina. ”Dar deocamdată este sub semnul întrebării pentru că mijloacele financiare nu-mi dau posibilitate. Cel mai probabil voi lucra fizic în construcție pentru că îmi construiesc casă”, a menționat Cîrnaț.

Consilierul democrat, Valentin Guznac a specificat își va petrece vacanța la tară, în satul natal. ”Voi fi în țară, nu voi pleca nicăieri. Anul acesta este unul deosebit pentru familia mea și de aceea nu-mi permit să merg undeva decît să-mi rezolv problemele și să merg în satul natal Corlăteni, Rîșcani acasă la părinți”, a comunicat Guznac.

Consilierul comunist, Igor Lupulciuc a declarat că deja și-a irosit timpul pentru vacanță. ”Eu deja m-am odihnit în această vară. Am fost împreună cu familia la mare. Nu prefer să spun unde, sînt chestii personale”, a afirmat Lupulciuc.

La rîndul lui, consilierul liberal, Oleg Cernei a specificat că are programată vacanță la un sanatoriu din Ucraina. ”Nu mă duc la baze balneare de lux, dar ceva pentru recuperarea sănătății. Este vorba de sanatoriul Truscaveț din Ucraina. Este foarte confortabil și costul este unul pe măsura bugetului municipal”, a menționat Cernei.

Consilierii CMC urmează să revină din vacanță la începutul lunii septembrie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?