X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4063

Filat: Fără Ghimpu avem mai puțină vorbăraie și scandaluri

26 iul. 2013,, 12:08   Politică
4833 10
Foto: karadeniz-press.ro
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova,Vladimir Filat, susține că scandalurile periodice care aveau loc în fosta Alianța pentru Integrare Europeană erau provocate de liderul PL, Mihai Ghimpu. În cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N4, Filat a spus că în noua coaliţie este liniște, deoarece din componenţa ei nu mai fac parte liberalii lui Mihai Ghimpu, relatează NOI.md

„Coaliția trebuia să fie fără Ghimpu, iar decizia a fost una justificată. Noi avem acum mai puțină vorbăraie și scandaluri în actul guvernării și mai multe decizii. Acum este clar cine a fost motivul scandalurilor în Alianța pentru Integrare Europeană, dar, mă rog, să nu irosesc timp cu acest personaj”, a declarat Vlad Filat.

Totodată, liderul PLDM neagă acuzațiile aduse lui de Mihai Ghimpu precum că s-ar face vinovat de scindările din PL, influențînd grupul condus de Ion Hadârcă.

”Fiecare lider de partid are responsabilitatea sa. Cînd nu ai grijă de propriul partid și cauți să faci ordine în partidele altora, atunci primești ceea ce meriți. Trebuie să ai multă răbdare ca să asculți și ulterior să comentezi ceea ce afirmă domnul Ghimpu. Eu am propus dintotdeauna să avem colaborare, iar dînsul nu știu de ce a luat decizia sa aibă o competiție absurdă cu mine personal și cu PLDM și care a dus la situația să piardă într-un proces politic”, a spus Vladimir Filat.

Menționăm că liderul PL îl acuză pe Vladimir Filat că s-ar face vinovat de scindările din PL.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?