Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Nepoata Patriarhului Daniel al României declară că ar fi fiica acestuia și îi cere test ADN

26 iul. 2013,, 11:36   Externe
8594 4
Foto: libertatea.ro
Steluţa Vişan Ciobotea a locuit în Bucureşti împreună cu mama sa, sora Patriarhului, pînă cînd l-a cunoscut pe actualul său soţ, un tînăr din Coteşti, Argeş. Tînăra susţine că după ce părinţii ei au aflat că e însărcinată ar fi dat-o afară din casă.

“Familia mea m-a dat în judecată, dorind să o pună curator pentru mine pe sora cea mică, pe motiv că aş fi nebună. Din luna a şaptea de sarcină au început să mă tot cheme în judecată pe acest motiv, însă scopul lor e altul. Vor să pună mîna pe averea mea, deoarece Patriarhul mi-a lăsat mie tot ceea ce are. Ştiu că şi casele din Bucureşti sunt, în proporţie de 80%, pe numele meu”, a declarat Steluţa pentru săptămînalul Universul Argeşean.

În plus, tînăra susţine că ar avea motive să creadă că i s-a ascuns adevărata identitate a părinţilor săi.

“Am destule motive să cred asta... În primul rînd, diferenţa de comportament pe care au avut-o faţă de mine şi sora mea mai mică. În al doilea rînd, nu văd motivul pentru care m-au dat în judecată! În plus, ce motiv ar fi avut Patriarhul să aibă atîta grijă de mine? De cînd eram mică mă vizita, îl vizitam, îmi cumpăra tot felul de lucruri”, a mai spus tînăra, care crede că există o singură cale de a afla adevărul.

“După ce voi termina procesul cu părinţii, vreau să-i cer Patriarhului să facă testul ADN. Sunt conştientă că în acest fel îi voi face mult rău, dar asta este singura soluţie care poate să confirme că sunt fiica lui. Fac asta pentru a-mi intra în drepturi şi pentru a-mi primi proprietăţile”, a anunţat Steluţa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?