Produsele „Viorica Cosmetic” se bucură de popularitate în Portugalia (FOTO) ©

Produsele „Viorica Cosmetic” se bucură de popularitate în Portugalia (FOTO)

Produsele celui mai mare producător de cosmetice din Moldova, „Viorica Cosmetic”, sînt foarte solicitate în cadrul ediției din acest an a Bazarului Diplomatic din Portugalia.

Toate produsele, care sînt create 100% din plante naturale, au fost expuse  la standul Ambasadei Republicii Moldova din Portugalia în cadrul evenimentului, iar soția ambasadorului Republicii Moldova în Portugalia, Tamara Socolan, a fost cea care le-a promovat cu insistență.

Vizitatorii „Bazarului Diplomatic 2017” au avut posibilitatea să se familiarizeze cu toate produsele create de „Viorica Cosmetic”, și anume  Cosmeplant, Viorica Spirulina, Viorica Grapes, Viorica Bebelus.

Menționăm că Bazarul Diplomatic 2017 din Portugalia este un eveniment de solidaritate promovat de Asociația Familiilor Diplomaților Portughezi, cu sprijinul președintelui republicii. Ediția din acest an a evenimentului are loc în zilele de 17-18 noiembrie, în intervalul de timp cuprins între orele 11:00 și 19:00, la Centrul de Congrese din Lisabona (Praça das Indústrias).

Biletul de intrare costă 2 euro, iar banii acumulați din vînzarea biletelor și a produselor expuse vor fi transferați instituțiilor care sprijină persoanele cu dependență fizică gravă.

La standul Ambasadei noastre vor putea fi găsite diverse articole produse în Moldova.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Sondaj Toate

load