Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Prinţul William şi ducesa de Cambridge au anunţat prenumele fiului lor

25 iul. 2013,, 02:25   Externe
5400 0
Foto: tsn.ua
Fiul ducesei de Cambridge Catherine şi al prinţului William se numeşte George Alexander Louis, potrivit unui comunicat oficial difuzat miercuri, citat de agenţiile internaţionale de presă. Cuplul regal a decis să dezvăluie prenumele fiului lor la numai două zile de la nașterea sa.

În cazul prințesei Diana și prințului Charles a durat o săptămînă pînă a fost anunțat numele lui William, născut în 1982, și o lună pînă regina Elisabeta a II-a a făcut cunoscut pe cel al fiului său, prințul Charles, născut în 1948.

Toți cei care au pariat pe prenumele George, se pot bucura. De altfel, George era prenumele dat ca favorit de casele de pariuri în ultimele zile, astfel încît cîștigurile nu vor fi mari.

„Ducele şi Ducesa de Cambridge sînt încîntaţi să anunţe că fiul lor se numeşte George Alexander Louis. Prinţul va fi cunoscut sub numele de Alteţa sa Regală Prinţul George de Cambridge”, se arată într-un comunicat difuzat de Palatul Kensington, reşedinţa lui William şi Kate.

Mass-media britanice subliniază că „prenumele membrilor familiei regale nu se aleg la întîmplare, ci potrivit tradițiilor” .
Dacă va accede la tron și va decide să păstreze prenumele George, nou-născutul, al treilea în ordinea succesiunii, va fi al șaptelea ce poartă acest nume în linia regală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?