O actriță britanică vrea să-l interpreteze pe Trump

O actriță britanică vrea să-l interpreteze pe Trump

Actriţa Helen Mirren a interpretat numeroase regine reale şi de ficţiune, a fost vocea unei bufniţe, iar acum plănuieşte să joace un alt rol, Donald Trump, pe care îl aseamănă cu „un fantastic personaj shakespearian”, scrie Vanity Fair, citată de News.ro.

„Aş fi nostimă în Trump”, a spus actriţa. „Îmi place. Aproape că am acelaşi păr. Vreau să spun că este un personaj fascinant. Adică, este un personaj, nu-i aşa, cel real!? Aş spune că viaţa reală este mult mai interesantă decît orice ai inventa. Dar, ştii, este un fel de personaj shakespearian. Ar putea avea o toamnă shakespeariană. Este un extraordinar personaj”, a mărturisit Helen Mirren într-un interviu.

Actriţa este de părere că nu ar fi dificil să pătrundă în lumea personajului. „Te uiţi la anii de şcoală, la mamă, tată. Nu ştiu multe despre trecutul domnului Trump, dar dacă ar fi să-l "joc">Joc, de acolo aş începe cu singuranţă”. „Cu asta trebuie să începi, cu copilul”, a spus ea. „Şi copilul se vede foarte mult în Trump”.

Donald Trump este personificat de decenii, parodiat de Johnny Depp, Alex Baldwin, Jimmy Fallon, Darrell Hammond, precum şi de Meryl Streep.

Născută pe 26 iulie 1945 la Londra, Helen Lidia Mirren a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, cu rolul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, interpretat în filmul „Regina/ The Queen” (2006).

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load